Bosch Car Service Assistance

ASSIST

7 dagen per week en 24 uur per dag

Bosch Car Service pakt per 5 oktober 2015 uit met de vernieuwde Bosch Car Service Assistance.

Er is meer keuze in dekkingsmogelijkheden dan voorheen. De nieuwe pechhulpverzekering biedt de klant de keuze uit acht pakketten.  Klanten kunnen hiermee hun pakket goed afstemmen op hun persoonlijke situatie.

In alle gevallen staat Bosch Car Service Assistance 24 uur per dag klaar en wordt de defecte auto indien nodig naar een Bosch Car Service autobedrijf gesleept om de vertrouwde kwaliteit te garanderen.

Pechverhelping door een vertrouwd gezicht


“De vernieuwde Bosch Car Service Assistance sluit nu nog beter aan op de noden en wensen van onze klanten. We zijn bovendien trots op de persoonlijke service die we hiermee kunnen bieden. De klant wordt in geval van pech – indien mogelijk – geholpen door het eigen, vertrouwde Bosch Car Service autobedrijf. De garagist kent de klant en zijn of haar wagen en zal in staat zijn om de klant op persoonlijke wijze weer snel op weg te helpen. We merken dat veel klanten het appreciëren om door een vertrouwd gezicht geholpen te worden.

Uitgebreide keuze aan een scherpe prijs


Vooral de uitgebreide service van de vernieuwde Bosch Car Service Assistance valt op. Men kan kiezen voor professionele hulp enkel in België en Luxemburg of in heel Europa. Daarnaast is er de optie vervangend vervoer en de mogelijkheid om de aanhangwagen mee te verzekeren. Bosch Car Service Assistance verleent ook hulp bij pech door eigen toedoen van de automobilist, zoals bijvoorbeeld bij vergeten sleutels in een afgesloten auto, een lege batterij door het aanlaten van stroomverbruikers of het tanken van verkeerde brandstof.

Overzicht nieuwe tarieven

Keuzepakket Wagen tem 9 jaar Wagen ouder dan 9 jaar
België + Luxemburg

€ 59,00,-

€ 77,00,-

BeLux + Europa

€ 66,50,-

€ 89,50,-

BeLux + Europa + vervangend vervoer

€ 85,50,-

€ 108,50,-

BeLux + Europa + vervangend vervoer + aanhangwagen

       € 100,50,-

€ 123,50,

 

*Vanaf datum eerste inschrijving