Airco Service

7184205510d978874c21eb1d4d5c8e76a28bee2b.0.big

Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden.

Onderhoud voorkomt defecten
Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. En dat gebeurt meestal als het u niet uitkomt!

Maximale prestaties
Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10 % koudemiddel. Dit middel zorgt – naast koeling – voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Garage Debruyne Gino houdt uw auto koel!
De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnoseapparaten van Bosch. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:
Legen systeem
Vacumeren
Lektest
Druktest
Diagnose stellen
Hervullen met koudemiddel

En dit allemaal voor maar 95 euro incl*

Heeft u nog vragen? Wenst u nog meer info ? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

 

 

* Voor herstellingen wordt er een bestek opgemaakt.